Termékek Menü

Interkerám Kft.

Az INTERKERÁM Kft. 1990-ben alakult társaság, amelynek közel 20 munkatársa gyors, pontos szállítással, és szakértő tanácsadással vált a hazai szilikátipar teljesítő képes, sikeres cégévé.

Tevékenységünk elsősorban a kerámia-, zománc-, és üvegipar területére koncentrálódik.

A porcelán-, kerámia-, és burkolóipari felhasználók valamint kályhacsempe gyártók mellett nagy figyelmet fordítunk speciális partnereinkre így a műszaki kerámia készítőkre, a kézművesekre, kisiparosokra, művészekre és iskolákra is.

Az Európa-szerte ismert piacvezető külföldi szállítóink, mint az Imerys Tableware, Goerg & Schneider, Nabertherm illetve a Ferro cégek termékei mellett a speciális igényeket saját massza és mázgyártással egészítjük ki.

Jól felszerelt technológiai laboratóriumunk lehetőséget ad a legfontosabb alkalmazástechnikai kísérletek elvégzésére, és a folyamatos minőség ellenőrzésre.

Ügyfeleinket kecskeméti vagy budapesti üzleteinkből közvetlenül, illetve egyre szélesedő viszonteladói hálózatunkon keresztül szolgáljuk ki.
A komfortosabb ellátás érdekében termékeinket rövid határidőn belül a felhasználók telephelyére tudjuk szállítani saját gépjárműveinkkel, illetve postai csomagküldés keretében.

Rendezés:
Nézet: