Termékek Menü

Lüszterek, márványosítók, arany festékek

A lüszterek kerámiára, üvegre.

Szerves oldószerekben oldott fém vegyületek. Kiégetés után egy nagyon vékony réteget képeznek (kb. 0,1 m), amelynek kopásállósága nem felel meg a legtöbb festékre és nemesfém preparátumra érvényes normáknak. Néhány lüszter azonban mosogatógép álló. Sima felületű tárgyakon a dekorok magas fényűek, fémesen irizáló karakterrel.

A lüszterek alkalmasak porcelán, kőcserép és üveg és egyéb szilikát termékek dekorálására. A lüszterek beszerezhetők az ecsettel illetve fújással felhordható változatokon kívül pasztaként direkt szitanyomáshoz és matricákhoz, valamint bélyegzéses eljáráshoz.Hígító V18.

Az ecsetelésre vagy fújásra való lüszterek viszkozitásukban különböznek a különböző mennyiségű hígító olaj hozzáadása miatt.

Égetési hőfok :
650°C-900°C kerámia
480°C-630°C üveg

A márványosító kerámiára, üvegre.

Bevonatok vizes/alkoholos oldatai olyan kötőanyagoknak, amelyeket a lüszterre vagy fényaranyra felhordva beégetéskor a márványhoz hasonlító effektusokat kapunk.Hígító V18.

Égetési hőfok :
650°C-900°C kerámia
​480°C-630°C üveg

Az aranyak, platinák kerámiára, üvegre.

A Heraeus cég 12 %-ig terjedő nemesfém tartalmú fényarany és platina készítményeket kínál porcelánra, csontporcelánra és kőcserépre. A nemesfém tartalomtól és a felhordás vastagságától függően kiégetés után kb. 0,05 – 0,1 mm aranyfilm képződik a felületen. Hígító V39.

Égetési hőfok :
650°C-880°C kerámia
​480°C-630°C üveg

További információt és a teljes kínálatot megtalálja a www.interkeram.hu honlapunkon.

Rendezés:
Nézet: